Inredning

DIGITAL INREDNINGSHJÄLP


Bor du långt bort eller vill undvika onödiga sociala kontakter, då är den digitala inredningshjälpen något för dig. Genom att du mailar mått och bilder på de ytor du vill få hjälp med så kan jag utifrån det ta fram en sk moodboard (ett kollage innehållande en känsla och konkreta förslag på textiler, belysning och möbler mm). Detta presenterar jag sedan digitalt samtidigt som, om önskvärt, jag finns med i ett telefonmöte.


Pris: 2500:-/rum. inkl. moms.

INSPIRATIONSBESÖK


Vid den här typen av uppdrag så gör vi hembesök. Hembesöket varar i ca två timmar. Kanske behöver du hjälp med färgsättning, olika typer av förvaringslösningar, materialval, att hitta just din unika stil eller hjälp med tankar runt möblering för att få till ett bra flöde i hemmet. Kunden ansvarar själv för att ta anteckningar under mötet.

 

Pris: 2500:- inkl moms.

INREDNINGSFÖRSLAG


Detta är en förlängning av ett inspirationsbesök. Önskas ett komplett inredningsförslag så tar vi fram skisser, materialval, färg- och ljussättning, möbler, textilier, skiss på planlösning om önskvärt vid eventuell ombyggnation samt inredningsdetaljer som kommer utgöra det lilla extra i ditt hem. Det förslag vi tar fram ryms givetvis inom en av kunden beslutad budget och utifrån diskussioner som förts gällande stil och form.

 

Pris: 2500:-/rum. inkl moms, därefter utifrån offert.