Ett hem att trivas i är min passion!


Jag tycker om fina ting. Att köpa och ställa fina saker i ett rum är för de flesta ingen konst. Det som inte är lika enkelt är att få till den rätta känslan. Det där som gör att du kan komma hem och känna att hemmet är en förlängning av allt du tycker om.


Jag heter Frida och jag har alltid varit en kreativ person. Både i det lilla och i det stora. Evenemang i form av bröllop eller en middag för ett mindre sällskap ska vara en upplevelse för gästen. Allt från en husrenovering från ax till limpa som en liten mindre kostsam touch up av det som finns befintligt i ett hem är bland det roligaste jag vet. Vid en tidpunkt i livet kände jag att jag ville fortsätta odla mitt intresse och nyttja den, enligt vänner och bekanta, fallenhet jag har för det här. Jag anmälde mig då till en utbildning för inredare. Den utbildningen i kombination med mitt stora intresse och egen husrenovering har gjort att jag nu tagit steget att hjälpa andra. Jag ansvarar för all kreativ verksamhet i roomofrida.


Till min hjälp har jag Jeanette. Hon är projektledare till vardags och sköter allt administrativt arbete samt är mig behjälplig i planeringen av projekt.

Frida Orrby

Grundare av Roomofrida

Kreativt ansvarig

Jeanette H Kjällström

Administrativt ansvarig